210 321 0026
info@parkmycar.gr

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωση της COSMOTE, που πραγματοποιήθηκε στο Ωδείο Αθηνών.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε για άλλη μια φορά υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στην τριήμερη εκδήλωση της ΑΒΕΚ, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης και υπηρεσίες γκαρνταρόμπας στην εκδήλωση της Εθνικής Τράπεζας για την παρουσίαση του rebranding της, που πραγματοποιήθηκε στο Παλαιό Χρηματιστήριο Αθηνών, παρουσία της επιχειρηματικής κοινότητας καθώς και συνεργατών της Τράπεζας.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εταιρική εκδήλωση της Rontis Hellas.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση της Samsung για την παρουσίαση της νέας γενιάς Galaxy S24.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες γκαρνταρόμπας στην τελετή απονομής των ERMIS AWARDS, που πραγματοποιήθηκε στο Ωδείο Αθηνών.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε για άλλη μία φορά υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωση της QUALCO.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωση της View Master Events.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωση της Lamda Development.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Ομίλου της ΔΕΗ.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωση της Webjar.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στο παιδικό πάρτυ που διοργάνωσε η εταιρεία Παπαστράτος για τις οικογένειες των εργαζομένων του.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε για άλλη μία φορά υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Είναι τιμή μας που προσφεραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εταιρική εκδήλωση της Jungheinrich.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της εταιρείας The Newtons.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωση της Τράπεζας Πειραιώς.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωση της αλυσίδας καταστημάτων ZARA.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στο ΟneMan & LadyLike Party που πραγματοποιήθηκε στο Fuzz Club την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking και υπηρεσίες γκαρνταρόμπας στο Launch Event του Macallan The Harmony Collection.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εταιρική εκδήλωση της AVIS.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking και υπηρεσίες γκαρνταρόμπας σε εταιρική εκδήλωση της εφημερίδας KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking και υπηρεσίες γκαρνταρόμπας σε εκδήλωση της ERGO Hellas.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωση της Nuntius Χρηματιστηριακής.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωση της NielsenIQ.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εταιρική εκδήλωση του Etraveli Group.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε για άλλη μία φορά υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στην 11η διοργάνωση του Βridal Εxpo και Bridal Fashion Week, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στην επετειακή εκδήλωση της Google για τα 15 χρόνια της στην Ελλάδα, παρουσία του πρωθυπουργού, που πραγματοποιήθηκε στο πρώην Δημόσιο Καπνεργοστάσιο.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωση της Estee Lauder.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση της DHL.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στο λαμπερό gala που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Ακρόπολης για τη Vogue Greece x Armani.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε γκαρνταρόμπας σε παρουσίαση των υποδημάτων Dr. Martens.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στην παρουσίαση του προγράμματος «Εθνική Δράση κατά της Παιδικής Παχυσαρκίας» σε συνεργασία με την Unicef, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση του ΔΕΔΔΗE.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εταιρική εκδήλωση της Google.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εταιρική εκδήλωση της DELL.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εταιρική εκδήλωση της HNA Group.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης και υπηρεσίες γκαρνταρόμπας σε εκδήλωση για την παρουσίαση των νέων Mini Cooper και Countryman.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στα επιχειρηματικά βραβεία Social Media Awards 2023.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση της εταιρείας KORRES.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε 3 παρουσιάσεις της νέας BMW X2.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στην ζωντανή παρουσίαση του project Arte Povera, που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Λυκαβηττού.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στη συναυλία της Δήμητρας Γαλάνη και της Μάρθα Φριντζήλα, που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Λυκαβηττού.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στην παράσταση “Κάψε το Σενάριο”, που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Λυκαβηττού.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στην εκδήλωση της Dimand Real Estate για την προώθηση του έργου της ανακατασκευής των εγκαταστάσεων της πρώην ζυθοποιίας Φιξ στη Θεσσαλονίκη.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης και υπηρεσίες γκαρνταρόμπας σε εταιρική εκδήλωση της Lancome.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εταιρική εκδήλωση της L’Oréal Hellas.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εταιρική εκδήλωση της ΙΚΕΑ.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εταιρική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Plexi Space.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στη συναυλία των ΜΕΛISSES, που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Λυκαβηττού.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης και υπηρεσίες γκαρνταρόμπας στην εκδήλωση Together X της εταιρείας IQOS που πραγματοποιήθηκε στο Ellinikon Experience Park.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα, που πραγματοποιήθηκε στο Κατράκειο Θέατρο.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου, που πραγματοποιήθηκε στο Κατράκειο Θέατρο.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στις τρεις συναυλίες του Γιάννη Χαρούλη, που πραγματοποιήθηκαν στο Θέατρο Λυκαβηττού.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση της εταιρίας “Ιαπωνική”.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε cocktail event της Audemars Piguet.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εταιρική εκδήλωση της GasLog.

 

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Λυκαβηττού.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στη συναυλία – αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη, που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Λυκαβηττού.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στη συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου, που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Λυκαβηττού.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στη συναυλία των VIC, που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Λυκαβηττού.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στις συναυλίες των Πυξ Λαξ, που πραγματοποιήθηκαν στο Θέατρο Λυκαβηττού.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στην εκδήλωση των επιχειρηματικών βραβείων PEAK Awards 2023.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στη δωδέκατη τελετή απονομής των ΔΕΗ BITE Awards 2023.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στη διήμερη συναυλία του HAUSER, που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Λυκαβηττού.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στο Attica Vibe Days 23 στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2023 στο Ποδηλατοδρόμιο ΟΑΚΑ.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού, που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Λυκαβηττού.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου, που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Λυκαβηττού.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στην ειδική διαδρομή του EKO Acropolis Rally 2023 στη Λειβαδιά.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking και υπηρεσίες γκαρνταρόμπας στους δύο Ημιτελικούς Γύρους Κριτικής των International Emmy Awards, σε συνεργασία με τη Nova, τη United Media και το Athens Film Office του Δήμου Αθηναίων, που πραγματοποιήθηκαν στο Ζάππειο Μέγαρο.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στη συναυλία των Imagine Dragons, που πραγματοποιήθηκε στις 06/09/2023 στο OAKA.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, που πραγματοποιήθηκε στο Κατράκειο Θέατρο στις 04/09/2023 και στις 12/09/2023.

 

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε συναυλία του Release Athens Festival 2023, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27/07/2023 στην Πλατεία Νερού.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στην συναυλία των Guns N’ Roses, που πραγματοποιήθηκε τo Σάββατο 22/07/2023 στο ΟΑΚΑ.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε συναυλία του Release Athens Festival 2023, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21/07/2023 στην Πλατεία Νερού.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στην ετήσια εκδήλωση της Groupama Ασφαλιστικής για τους μη αποκλειστικούς συνεργάτες της.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε συναυλία του Release Athens Festival 2023, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19/07/2023 στην Πλατεία Νερού.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε συναυλία του Release Athens Festival 2023, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18/07/2023 στην Πλατεία Νερού.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε συναυλία του Release Athens Festival 2023, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15/07/2023 στην Πλατεία Νερού.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εταιρική εκδήλωση της Netcompany-Intrasoft.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στη συναυλία του Πλάθιντο Ντομίνγκο που πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μονή Τοπλού στη Σητεία Κρήτης την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στο διήμερο φεστιβάλ «The MINI Festival Summer Edition» στον Άλιμο το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στην τριήμερη συναυλία (2, 4 και 5 Ιουλίου 2023) του Σωκράτη Μάλαμα στο Κατράκειο Θέατρο.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στην συναυλία του Εθισμός στο Κατράκειο Θέατρο.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στην συναυλία του συγκροτήματος Λόγος Τιμής στο γήπεδο της Ριζούπολης, που πραγματοποιήθηκε για την παρουσίαση του νέου τους δίσκου “Ψυχή”.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε για άλλη μία φορά υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση της EUROBANK.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 στην επίδειξη μόδας του brand ZEUS+ΔIONE, όπου παρουσιάστηκε η συλλογή του με ονομασία “Resort 2024”, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων του, αλλά και το ντεμπούτο του στην ανδρική ένδυση.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε συναυλία του Release Athens Festival 2023, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 στην Πλατεία Νερού.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση για την αναιμία ΧΝΝ.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε συναυλία του Release Athens Festival 2023, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023 στην Πλατεία Νερού.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε συναυλία του Release Athens Festival 2023, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023 στην Πλατεία Νερού.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Αιολικής Ενέργειας (ΕΛΕΤΑΕΝ).

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στο 2ο Kids Radio Festival που πραγματοποιήθηκε στις 24 και 25 Ιουνίου 2023 στο Βιωματικό Πάρκο “Μια φορά κι έναν καιρό”.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε συναυλία του Release Athens Festival 2023, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Ιουνίου 2023 στην Πλατεία Νερού.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε συναυλία του Release Athens Festival 2023, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023 στην Πλατεία Νερού.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της εταιρείας KAFEA TERRA.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση της εταιρείας Satori Analytics.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της εταιρείας KAFKAS.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωση της METKA (ΜΕΤΚΑ – EPC Business Unit της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.).

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε συναυλία του Release Athens Festival 2023, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023 στην Πλατεία Νερού.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε συναυλία του Release Athens Festival 2023, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023 στην Πλατεία Νερού.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στην εκδήλωση Sales Excellence Awards 2023.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στη συναυλία του Boris Brejcha, που διοργάνωσε το Bolivar Beach Bar και πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε συναυλία του Release Athens Festival 2023, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 στην Πλατεία Νερού.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στο 15ο συνέδριο της ECR (Efficient Consumer Report) Hellas, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος” του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 στο Κατράκειο Θέατρο.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε συναυλία του Release Athens Festival 2023, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 στην Πλατεία Νερού.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εταιρική εκδήλωση της NESTLE.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε για άλλη μία φορά υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωση της MYTILINEOS S.A.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της Coca-Cola 3E.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της Attica Group, μητρική εταιρεία των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES και HELLENIC SEAWAYS.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωση της Bureau Veritas.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωση της BMW Group.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε για άλλη μια φορά υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση του Κέντρου Ειδικών Ατόμων η Χαρά.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε για άλλη μια φορά υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της εταρείας ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από το Ελληνο-Aμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο εκδήλωση με θέμα «Συζητώντας με τους νέους για επαγγελματικές ευκαιρίες και επιχειρηματικότητα». Η εκδήλωση έγινε με την υποστήριξη της AEGEAΝ, καθώς έλαβε χώρα για πρώτη φορά στην τεχνική βάση (hangar) που διαθέτει η ΑEGEAN στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της εταιρείας URIAGE.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στο τριήμερο Athens Fitness Festival, που πραγματοποιήθηκε στην Ακτή Βουλιαγμένης.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στην πρώτη συνέντευξη τύπου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ (Ε.ΕΠ.Α.Ζ.).

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στο PLISSKEN Festival presents BICEP LIVE, που πραγματοποιήθηκε στο OAKA Basketball Indoor Arena.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στο 1ο Athens Civil Society Festival, που πραγματοποιήθηκε στο Σεράφειο από τις 21 έως τις 23 Απριλίου 2023 και ήταν αφιερωμένο στο έργο και τις δράσεις των φορέων της Κοινωνίας των Πολιτών και στην αλληλεπίδρασή τους με την πόλη και τους κατοίκους της. Οι επτά θεματικές ενότητες του Φεστιβάλ ήταν: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Παιδί, Υγεία και Ευ Ζην, Πολιτισμός, Ζωοφιλία, Περιβάλλον και Βιωσιμότητα, Αλληλεγγύη.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της Konica Minolta.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε για άλλη μια φορά υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της Vodafone.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της Lurpak.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση του Υπουργείου Οικονομικών, με επιφανείς καλεσμένους και παρουσία του Πρωθυπουργού, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος” του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε fundraising event που πραγματοποήθηκε στο μουσείο Μπενάκη.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της Apivita.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της Imperial Brands, που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking και υπηρεσίες γκαρνταρόμπας σε εκδήλωση για το πρώτο σύγχρονο Κέντρο Προσομοιωτών Πτήσεων και Εκπαίδευσης Πληρωμάτων στην Ελλάδα. Η δημιουργία του κένρου αυτού είναι αποτέλεσμα της κοινοπραξίας μεταξύ της Aegean και της CAE. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην τεχνική βάση του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος, όπου και θα βρίσκεται αυτό το νέο Κέντρο.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε για άλλη μια φορά υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της ΑbbVie.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωση της QUALCO.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στο Future of Work Conference, που διοργάνωσε η BOUSSIAS events στην Τεχνόπολη.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εταιρική εκδήλωση της AFSE.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε διήμερη εκδήλωση του Α.Δ.Μ.Η.Ε.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εταιρική εκδήλωση της Toyota.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στη διήμερη εκδήλωση Talent Days by CollegeLink, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εταιρική εκδήλωση της Atos.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εταιρική εκδήλωση της Mothercare.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωση της Servier Hellas.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωση της Arla.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking και υπηρεσίες γκαρνταρόμπας σε εκδήλωση της εταιρείας ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ με θέμα “Η νέα εποχή της Παπαστράτος”, που πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση της εταιρείας ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΑΕΒΜΕ.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωση της NOVIBET.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στην επίδειξη του Kaizen Campus, του νέου κτιρίου γραφείων της Kaizen Gaming, στους εργαζόμενους της εταιρείας.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωση της Ernst & Young Hellas.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε ημερίδα που διοργάνωσε η Make-A-Wish.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εταιρική εκδήλωση της CeraVe.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση του ΟΠΑΠ.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στην εκδήλωση της COSMOTE TV για την πρεμιέρα του τρίτου και τελευταίου κύκλου “ΝΕΜΕΣΙΣ” της σειράς “ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ”, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος” του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωση της ROCHE.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε για άλλη μια φορά υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε τριήμερη εκδήλωση της ΑΒΕΚ, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση για τη συνεργασία του Caffe Vergnano με την Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της UCB.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης και valet parking στην εκδήλωση “2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης”.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της FrieslandCampina Hellas για τη ΝΟΥΝΟΥ.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στο πρώτο Athens Energy Transition Forum, που πραγματοποίησε η εταιρεία Lloyd’s Register.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωση της NN Hellas.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωση της L’Oreal Paris.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες γκαρνταρόμπας στην απονομή των βραβείων Ermis Awards 2023 στο Ωδείο Αθηνών.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες γκαρνταρόμπας σε διάλεξη που πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, από τον πρόεδρο της Aegean Airlines και της Olympic Air κύριο Ευτύχιο Βασιλάκη.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση της DHL Group.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση της εταιρείας ΜΕΪΔΑΝΗΣ.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση των Cosmote Awards.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες γκαρνταρόμπας στην εκδήλωση για την ένωση της Wind και της Nova, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do, με 1.800 καλεσμένους.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση της φαρμακευτικής εταιρείας ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εταιρική εκδήλωση της Euronet.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωση της Vodafone.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στα εγκαίνια της Hogan Boutique.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωση της RCH.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωση της MYTILINEOS A.E.

 

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εταιρική εκδήλωση για τον εορτασμό των 10 χρόνων της Workable.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε για άλλη μία φορά υπηρεσίες valet parking στην τριήμερη εκδήλωση Bridal Expo – Bridal Fashion Week που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εταιρική εκδήλωση της Samsung.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση για τη συνεργασία Cosmote – Huawei.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωση της Accenture.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στην εκδήλωση για τα Smart Cities που πραγματοποιήθηκε στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στα εγκαίνια του νέου εργοστασίου της Megaplast στη Θήβα.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε για άλλη μία φορά υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εταιρική εκδήλωση της ALPHA BANK.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε για άλλη μία φορά υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εταιρική εκδήλωση της Google.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε τετραήμερη εκδήλωση της MATTEL.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στην Οδοντιατρική Hμερίδα MIS DΑΥ.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στο Ζάππειο Μέγαρο, για τα βραβεία Growth Awards 2022, τα οποία απένειμαν η Eurobank και η Grant Thornton.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στη συναυλία του 50 Cent και του Κωνσταντίνου Αργυρού, που πραγματοποιήθηκε στο Ο.Α.Κ.Α.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωση της Audemars Piguet.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε για άλλη μια φορά υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωση της Oktabit.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εταιρική εκδήλωση της ADIDAS.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στην εκδήλωση για τα επίσημα εγκαίνια για την ανάπτυξη του Ελληνικού, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της οικογένειας Λάτση.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση της εταιρείας ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στα εγκαίνια για το αναβαθμισμένο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝΑ “Γ. Γεννηματάς”, δωρεά του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εταιρική εκδήλωση της EUROLIFE.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε για άλλη μια φορά υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε συναυλία των Trashformers, που πραγματοποιήθηκε στο Fuzz.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στο COSMOTE MEET FESTIVAL, που πραγματοποιήθηκε στο Ο.Α.Κ.Α.

 

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωση της Google.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωση της Huawei.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωση της Qatar Airways.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στη συναυλία του Γιώργου Σαμπάνη, που πραγματοποιήθηκε στο Κατράκειο Θέατρο.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση για τα 30 χρόνια της Microsoft Hellas.

Ευχαριστούμε την εταιρεία M.I.G. Πρωτοποριακά Συστήματα Μάρκετινγκ που για άλλη μια φορά προτίμησε τα πάρκινγκ μας για το 3PLE PARTY του ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εταιρική εκδήλωση της KPMG.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση του Ιδρύματος “Παύλος Γιαννακόπουλος”, που πραγματοποιήθηκε στο Περιστύλιο του Ζαππείου.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στη συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη, που πραγματοποιήθηκε στο Κατράκειο Θέατρο.

Είναι τιμή μας που για άλλη μια χρονιά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στo Burger Fest, που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στην εκδήλωση για τα 10 χρόνια του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης egg – enter grow go της Eurobank σε συνεργασία με το Corallia.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στην εκδήλωση για την παραλαβή των 3 υπερσύγχρονων πλοίων της Attica Group, AERO Highspeed 1, AERO Highspeed 2 και AERO Highspeed 3, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 στο Λιμάνι του Πειραιά, με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσκεκλημένων, εκπροσώπων Αρχών, συνεργατών και πλήθους κόσμου.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της εταιρείας Grant Thornton.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στο τριήμερο φεστιβάλ της πρώτης πανελλαδικής παρουσίασης της νέας BMW X1.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε για άλλη μια φορά υπηρεσίες valet parking στην τριήμερη έκθεση ΟΙΝΟΡΑΜΑ για το 2022, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εταιρική εκδήλωση της Castor Ships.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εταιρική εκδήλωση της RESOLUTE MARITIME SERVICES.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εταιρική εκδήλωση της RAFARM.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στην εκδήλωση Responsible Awards 2022, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος” του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στην 4-ήμερη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου, που πραγματοποιήθηκε στο Κατράκειο Θέατρο, τις ημερομηνίες 11/07/2022, 12/07/2022, 13/07/2022 και 18/07/2022.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τη μετονομασία της σε Hellenic Train S.A.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης και valet parking στην εκδήλωση “RAFNAR LEGENDS OF THE SEA 2022: EmPowered by Yamaha” της Rafnar Hellas, που πραγματοποιήθηκε στην Olympic Marine του Λαυρίου.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε αθλητικό event των εργαζομένων του ομίλου ΟΤΕ,
που πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις Campeon.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της εταιρείας KAIZEN.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στην εκδήλωση της ΑΜΒΥΞ για το Garden Spritz που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωση της ΒΙΑΝΕΞ.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στη συναυλία των MUSE που πραγματοποίησε το Ejekt Festival την Τετάρτη 29/06/2022 στο ΟΑΚΑ.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη, που πραγματοποιήθηκε στο Κατράκειο Θέατρο.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα, που πραγματοποιήθηκε στο Κατράκειο Θέατρο.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στο διήμερο KIDS RADIO FESTIVAL, που πραγματοποιήθηκε στο OASIS Activity Farm Park.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της ORBYT GLOBAL.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στην εκδήλωση Education Awards 2022, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος” του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στο διήμερο ADD FESTIVAL.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στην εκδήλωση για την επέτειο των 100 χρόνων της εφημερίδας “TO BHMA”.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στην εκδήλωση Tourism Awards 2022, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος” του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στην παρουσίαση του νέου μοντέλου Range Rover 5ης γενιάς, που πραγματοποιήθηκε στο City Link.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε τριήμερη εκδήλωση της Adidas.

Με ιδιαίτερη χαρά αναλάβαμε τις υπηρεσίες valet parking σε άλλη μία εταιρική εκδήλωση της εταιρείας ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ.

Με ιδιαίτερη χαρά αναλάβαμε τις υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της εταιρείας ΑΜΒΥΞ, για τη συνεργασία της με τη Moet Hennessy, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στην εκδήλωση για τα 75 χρόνια της UNICEF που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στο Blend Athens with Charlotte de Witte που διοργανώθηκε στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ στις 11/12/2021.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στο Exhale Athens with Amelie Lens που διοργανώθηκε στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ στις 10/12/2021.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στη συναυλία της PANIK RECORDS “10 Years Celebration”, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος” του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στην εκδήλωση για την έναρξη της λειτουργίας του νέου διαγνωστικού κέντρου HealthSpot του Hellenic Healthcare Group στη Γλυφάδα.

 

Με ιδιαίτερη χαρά αναλάβαμε τις υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στο κοκτέιλ μπαρ NOEL.

Με ιδιαίτερη χαρά αναλάβαμε τις υπηρεσίες valet parking στο Bridal Expo 2021 που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο στις 4, 5, και 6 Δεκεμβρίου 2021.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στην παρουσίαση του νέου ηλεκτρικού MINI COOPER, που πραγματοποιήθηκε στο Art Factory – Τεχνοστάσιο.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε ομαδική έκθεση ζωγραφικής που πραγματοποιήθηκε στο χώρο 212 ARTS.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στην εκδήλωση του Johnnie Walker στo FUZZ, στα πλαίσια της διαφημιστικής καμπάνιας με σύνθημα “KeepWalkingTogether” και κεντρικό πρόσωπο τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στην εκδήλωση των Growth Awards 2021 που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Με ιδιαίτερη χαρά αναλάβαμε τις υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στο Burger Fest 2021 που διοργανώνεται στο ΟΑΚΑ.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε ομιλία του πρωθυπουργού στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος” του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Η ομιλία είχε θέμα την παρουσίαση του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου Εξωστρέφειας και παρευρέθηκαν πολλοί VIP προσκεκλημένοι.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση στο Ίδρυμα Λοβέρδου στην Κηφισιά.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση στο OASIS FARM PARK στο Κορωπί.

Είναι τιμή μας που ήμασταν χορηγοί στην εκδήλωση Vassilis Zoulias “The valley of the dolls” resort s/s 22, του σχεδιαστή μόδας Βασίλη Ζούλια, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15/09/2021.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της εταιρείας οργάνων νυχτερινής όρασης Theon Sensors.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης και valet parking σε εκδήλωση λανσαρίσματος νέας σειράς σκαφών αναψυχής στην Olympic Marine του Λαυρίου.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε διήμερη εκδήλωση σε VIP βίλα στο Λαγονήσι.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε διήμερη εκδήλωση της MAN HELLAS στον Ασπρόπυργο.

Είναι τιμή μας που αναλάβαμε τις υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση του ΟΑΕΔ που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Είναι τιμή μας που αναλάβαμε τις υπηρεσίες valet parking σε διήμερη εκδήλωση της ΔΕΗ.

Είναι τιμή μας που αναλάβαμε τις υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στην εκδήλωση για την παρουσίαση των ταχυφορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων της εταιρείας Blink Charging Hellas, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Η εταιρεία μας χρησιμοποίησε όλα τα μέτρα ασφαλείας και η εκδήλωση είχε απόλυτη επιτυχία.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στη γενική συνέλευση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε στο HELEXPO MAROUSSI.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στην τελετή παράδοσης της μηχανοκίνητης φορτηγίδας “ΜΠΑΛΟΣ”, για τη “ΡΕΘΥΜΝΟ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”, που πραγματοποιήθηκε στο ναυπηγείο Περάματος “Ψυχάλης”.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στην ειδική τελετή παραλαβής 20 πυροσβεστικών οχημάτων, δωρεά της εταιρείας “Παπαστράτος”, στο κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του αεροδρομίου “Ελ. Βενιζέλος”.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στο εστιατόριο Botrini’s.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στα εγκαίνια νέου καταστήματος Public – Media Markt.

Με ιδιαίτερη χαρά γίναμε χορηγοί στη φιλανθρωπική εκδήλωση Auction for Axion της Axion Hellas, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο την Τρίτη 10/03/2020. Πρόκειται για μια δημοπρασία έργων τέχνης με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της Axion Hellas της οποίας μέλος είναι η κα Ιωάννα Μαρτίνου.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της εταιρείας VOLTON.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης για την Τράπεζα Πειραιώς.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης για την ΕΖΑ.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στην έκθεση ρομποτικής CITY OF ROBOTS που πραγματοποιήθηκε στον Ελληνικό Κόσμο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση της GENERALI Ασφαλιστικής που πραγματοποιήθηκε στον Ελληνικό Κόσμο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Ευχαριστούμε την OKTABIT που για άλλη μια φορά μάς επέλεξε για τις υπηρεσίες valet parking στην εκδήλωσή της για την κοπή της πίτας.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της ISS.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε τετραήμερη εκδήλωση της MATTEL.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση της AbbVie.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση του ΑΔΜΗΕ.

Ευχαριστούμε την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή που μας επέλεξε άλλη μια φορά για την παροχή υπηρεσιών valet parking σε εκδήλωσή της.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της εταιρείας H & M.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση της εταιρείας ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση της εταιρείας ΑΒ Βασιλόπουλος που πραγματοποιήθηκε στον Ελληνικό Κόσμο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Είναι τιμή μας που για άλλη μια φορά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση του ΟΠΑΠ.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στη συναυλία των Villagers of Ioannina City που πραγματοποιήθηκε στο Γήπεδο Tae Kwon Do του Παλαιού Φαλήρου.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της εταιρείας ΜΕΝΤΩΡ.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στην εκδήλωση “20 χρόνια AEGEAN” που διοργανώθηκε στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στην εκδήλωση Horse Racing Awards που διοργάνωσε ο ΟΠΑΠ στο Markopoulo Park.

Ευχαριστούμε την ΑΒΕΚ που για άλλη μια χρονιά μάς επέλεξε για την παροχή υπηρεσιών διαχείρισης στάθμευσης και valet parking στην τετραήμερη έκθεσή της στο Ζάππειο Μέγαρο.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στην εκδήλωση “40 ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΣ” που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο ΦΑΝΤΑΣΙΑ.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε συναυλία των TRASHFORMERS που πραγματοποιήθηκε στο FUZZ.

Ευχαριστούμε τη FRIGOGLASS που μας επέλεξε για την παροχή υπηρεσιών valet parking σε εκδήλωσή της.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της DIAGEO.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της APIVITA.

Ευχαριστούμε την εταιρεία “Μακεδονικός Χαλβάς” που για άλλη μια φορά μάς εμπιστεύθηκε για τις υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωσή της.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης για την ΑΜΙΤΑ.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της VODAFONE.

Ευχαριστούμε την εταιρεία “ΚΑΥΚΑΣ” που για άλλη μια φορά μάς εμπιστεύθηκε για τις υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωσή της.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της BP.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στο πρώτο Product-Led Growth Conference που πραγματοποιήθηκε στις 31 Ιανουαρίου 2020 στον Πολυχώρο Χείρωνα από την Boussias Communications.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στην τριήμερη έκθεση “Eleven The Fashion Project”, την έκθεση Ελλήνων βιοτεχνών σχετικά με το γυναικείο ένδυμα, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στην τριήμερη έκθεση “7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ”, που πραγματοποιήθηκε στο HELEXPO MAROUSSI.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση στο εστιατόριο Varoulko Seaside.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης για τον ΟΠΑΠ.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της PFIZER.

Με ιδαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της Gerolymatos International.

Με ιδαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης για τη BUONDI.

Με ιδαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης για τη LACTA.

Με ιδαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στην παρουσίαση του προγράμματος Αστικής Ανάπλασης του Αγίου Διονυσίου Πειραιά, μιά σημαντική εκδήλωση με εκατοντάδες καλεσμένους, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Ευχαριστούμε τη Bridal Expo που για άλλη μιά φορά μάς εμπιστεύθηκε για τη διαχείριση της στάθμευσης στην ετήσια τριήμερη έκθεσή της στο Ζάππειο Μέγαρο.

Ευχαριστούμε την έκθεση Greek Brand New που μας εμπιστεύθηκε για τη διαχείριση της στάθμευσης στην τριήμερη έκθεσή της.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking για την εταιρεία MEDOCHEMIE HELLAS A.E.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης για τη NESCAFE.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης για την εταιρεία ΛΟΥΜΙΔΗΣ.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε δείπνο που διοργάνωσε ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση της ΕUROLIFE.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση στον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της Watson, Farley & Williams.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση της WELLA.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της BMS UNITED.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στα 2019 Yachting Awards που πραγματοποιήθηκαν στο Ζάππειο Μέγαρο.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση της VODAFONE, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος” του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της OKTABIT.

Είναι τιμή μας που ο όμιλος της SOFTONE μάς επέλεξε για άλλη μια φορά να παρέχουμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωσή του με εκατοντάδες καλεσμένους.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση της PHILIP MORRIS, που πραγματοποιήθηκε στο ποδηλατοδρόμιο ΟΑΚΑ.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση του Εθνικού Δίκτυου Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας (ΕΔΥΤΕ).

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της Σποροπαραγωγικής και Εμπορικής Εταιρείας PIONEER HI-BRED HELLAS A.E.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της Power Health.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της Roche.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση του ομίλου Quest.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση του ομίλου εταιρειών SoftOne.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στο συνέδριο CX Summit 2019 που διοργανώθηκε στο GAZARTE από την Boussias Conferences.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση της Allianz στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της εταιρείας ρούχων Tommy Hilfiger.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στη μεγάλη συναυλία του Jose Carreras που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α. την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε μεγάλο πάρτυ γενεθλίων στο K8 Point Bar – Restaurant – Venue.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πωλήσεων που διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (Sales Institute in Greece) στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στη μεγάλη συναυλία του Bryan Adams που διοργανώθηκε στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση για τη Μαρία Κάλλας, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της ΕΥΔΑΠ, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση της MSD.

Είναι τιμή μας που για άλλη μια φορά το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο μάς προτίμησε για την παροχή υπηρεσιών διαχείρισης στάθμευσης σε συνέδριό του.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της IPSEN.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της OGILVY.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking για την AXA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Gruppo Cucine στο Χαλάνδρι.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στην 9η Έκθεση Ελλήνων Κατασκευαστών Επίπλου που πραγματοποιήθηκε στο TAE KWON DO.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στη Βραδιά Ερευνητή που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος” του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στη συναυλία του Eros Ramazzotti που πραγματοποιήθηκε στο TAE KWNO DO την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της ISS FACILITY SERVICES.

Είναι τιμή μας που για ακόμα μια φορά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της L’OREAL.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της Eurobank.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της Microsoft.

Είναι μεγάλη τιμή για εμάς το ότι προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε διαδραστικό σεμινάριο για το σακχαρώδη διαβήτη.

Είναι μεγάλη τιμή για εμάς το ότι προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση της COSMOTE.

Είναι μεγάλη τιμή για εμάς το ότι προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση της IKEA.

Είναι μεγάλη τιμή για εμάς το ότι προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στη συναυλία των Florence and the Machine που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση του Άσυλου Ανιάτων για τη δημιουργία νέας πτέρυγάς του. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλά ανώτατα πολιτικά πρόσωπα.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στη συναυλία της Ορχήστρας “Βασίλης Τσιτσάνης”, της Δήμητρας Γαλάνη και της Νατάσσας Μποφίλιου την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε μεγάλη εκδήλωση της εταιρείας LIDL.

Είναι τιμή μας που για ακόμα μια φορά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού για την παρουσίαση του νέου προγράμματος του ANT1.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στα εγκαίνια που έκανε η Pharmathen για τη νέα μονάδα Ενέσιμων Βραδείας Αποδέσμευσης στις Σάπες Ροδόπης.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση στο Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στη συναυλία PROPHETS OF RAGE, που πραγματοποιήθηκε στο TAE KWON DO την Τρίτη 27 Αυγούστου 2019.

UNITE With Tomorrowland Athens: Η μεγάλη γιορτή της παγκόσμιας dance μουσικής πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας το Σάββατο 27/07/2019.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε μια τόσο σημαντική συναυλία.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στο Ejekt Festival, που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Νερού την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στο Athens Rocks Festival, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ τo Σάββατο 13 Ιουλίου 2019.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στο Primer Music Festival, που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Νερού την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στην τιμητική εκδήλωση για τον Έλληνα μπασκεμπολίστα Γιάννη Αντετοκούνμπο, που πραγματοποιήθηκε στο Γήπεδο Τρίτωνα Σεπολίων.

Είναι τιμή μας που πρσοφέραμε υπηρεσίες valet parking στα γυρίσματα του NEXT TOP MODEL.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στη συναυλία του Release Athens (Disturbed, Anthrax, SixForNine, Need, Breath After Coma) στην Πλατεία Νερού την Κυριακή 30/06/2019.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στη συναυλία του Release Athens (Alice In Chains, 1000mods, Fu Manchu, Puta Volcano, Monovine) στην Πλατεία Νερού τη Δευτέρα 24/06/2019.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στη συναυλία του Release Athens (New Order, Johnny Marr, Morcheeba, Fontaines D.C., Ta Toy Boy) στην Πλατεία Νερού την Κυριακή 16/06/2019.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στη συναυλία του Release Athens (Manowar, Rhapsody Of Fire, Imperia, Battleroar) στην Πλατεία Νερού την Παρασκευή 14/06/2019.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε press conference και εκδήλωση του Ομίλου Συγγελίδη στο κατάστημα του Ομίλου για τη DS στο Χαλάνδρι.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε μεγάλη εκδήλωση της εταιρείας οπτικών επαφής Hoya Vision, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στη συναυλία του Release Athens (Iggy Pop, James, Shame, The Noise Figures, The Dark Rags) στην Πλατεία Νερού το Σάββατο 08/06/2019.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στη συναυλία του Release Athens (Damian Marley, Third World, Hollie Cook, Gobey & P-Gial, Junior SP) στην Πλατεία Νερού την Παρασκευή 07/06/2019.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στην AREXPO 2019 στο HELEXPO MAROUSSI.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της εταιρείας MANIFEST.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εγκαίνια καταστήματος της MAZDA στη Γλυφάδα. Πρόκειται για το πρώτο κατάστημα Mazda στην Ελλάδα, όπου πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση για την εκ νέου αντιπροσώπευση της Mazda στην Ελλάδα, αυτή τη φορά από τον όμιλο Συγγελίδη.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε συνέδριο της εταιρείας ECR στον Ελληνικό Κόσμο.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking για τη δικηγορική εταιρεία “Σιούφας και Συνεργάτες” στο κτίριο του Ζαππείου Μεγάρου.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), στο κέντρο της Αθήνας, όπου σταθμεύσαμε πάνω από 200 αυτοκίνητα VIP καλεσμένων.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της εταιρείας ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση του ΚΕΑ-ΧΑΡΑ.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στο ADD FESTIVAL που πραγματοποιήθηκε στο Γήπεδο Ξιφασκίας στις 25 Μαΐου 2019.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στα εγκαίνια του Κέντρου Γεροντολογίας και Προνοιακής Υποστήριξης που πραγματοποιήθηκαν στις 23 Μαΐου 2019 στο Δήλεσι Βοιωτίας.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της φαρμακευτικής εταιρείας IPSEN.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση του Ομίλου Σαράντη.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στο τριήμερο “Φεστιβάλ & Έκθεση για Άτομα με Αναπηρία” που πραγματοποιήθηκε στο Helexpo Maroussi.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της CISCO.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση των STARBUCKS.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στη διήμερη έκθεση “The Architect Show” που πραγματοποιήθηκε στο Helexpo Maroussi.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της GENESIS PHARMA.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στον Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου 2019.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στα συνέδρια eCommerce Conference 2019 και Food Retail CEO Forum 2019 που διοργανώθηκαν στις 11 Απριλίου 2019 στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”.

Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019, στο κτήριο του One Athens, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης “Haute Couture Collection” του τέταρτου κατά σειρά project της φιλανθρωπικής οργάνωσης CREAID. Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valer parking σε μια τόσο λαμπρή εκδήλωση με μεγάλη επισκεψιμότητα.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στα Tourism Awards 2019 που πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στη διήμερη συναυλία των Madrugada που πραγματοποιήθηκε στο TAE KWON DO του Παλαιού Φαλήρου.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της 3E για την Coca-Cola.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της Advantage.

Είναι τιμή μας που αναλάβαμε τις υπηρεσίες valet parking στην παρουσίαση της νέας σειράς περιποίησης προσώπου βιολογικών προϊόντων Garnier Bio.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στη διήμερη έκθεση οπτικών CircumEye.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της KEEPER Hellas.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε άλλη μια εκδήλωση της Athina Prestige, που είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος του οίκου υψηλής ωρολογοποιίας Audemars Piguet.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση του ΑΔΜΗΕ.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωση της AVIS.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωση της MONTBLANC.

Ευχαριστούμε τα ERMIS AWARDS και το Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος που μας εμπιστεύθηκαν τις υπηρεσίες valet parking για άλλη μια χρονιά.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019 που διοργανώθηκε στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Γαλατσίου.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης για την Trident.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της Mattel.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση της CosmoteTV.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση της Ernst & Young στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”.

Ευχαριστούμε την έκθεση Οινόραμα που για άλλη μια χρονιά μάς εμπιστεύθηκε τις υπηρεσίες valet parking για το τριήμερο της παρουσίας της στο Ζάππειο Μέγαρο.

Με ιδιαίτερη χαρά αναλάβαμε τις υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της εταιρείας STOIXIMAN.

Με ιδιαίτερη χαρά αναλάβαμε τις υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς που η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή μάς εμπιστεύθηκε τις υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωσή της.

Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς που η Softone μάς εμπιστεύθηκε τις υπηρεσίες valet parking στην εταιρική εκδήλωσή της για την κοπή πίτας.

Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς που η Citroen μάς εμπιστεύθηκε τις υπηρεσίες valet parking σε συνέδριό της.

Με ιδαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στην έκθεση κοσμημάτων “A Jewel Made In Greece”, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Με ιδιαίτερη χαρά αναλάβαμε τις υπηρεσίες valet parking στην ημέρα καριέρας WORKATHLON.

Με ιδιαίτερη χαρά αναλάβαμε για άλλη μια φορά τις υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της ΚΑΥΚΑΣ.

Με ιδαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης για την εταιρεία Lidl.

Είναι τιμή μας που η εταιρεία ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ μάς εμπιστεύθηκε για άλλη μια φορά τις υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωσή της.

Είναι τιμή μας που η εταιρεία ABEK μάς εμπιστεύθηκε τις υπηρεσίες valet parking σε τριήμερη εκδήλωσή της στο Ζάππειο.

Είναι τιμή μας που η εταιρεία SPACE HELLAS μάς εμπιστεύθηκε για άλλη μια φορά τις υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωσή της.

Είναι χαρά μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στην Dirollo.

Είναι χαρά μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση της Εθνικής Τράπεζας.

Είναι τιμή μας που αναλάβαμε για άλλη μια φορά τις υπηρεσίες valet parking στην τετραήμερη έκθεση ANDYDOTE.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε γυρίσματα της ΕΡΤ.

Με μεγάλη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση του ομίλου Σαρακάκη.

Είναι τιμή μας που η εταιρεία ΚΟΡΡΕΣ μάς εμπιστεύθηκε τις υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωσή της.

Με μεγάλη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εταιρική εκδήλωση της Eurobank.

H κορυφαία έκθεση Γάμου και Βάπτισης Bridal Expo διοργανώθηκε και φέτος στο Ζάππειο Μέγαρο το τριήμερο 12,13,14 Ιανουαρίου 2019.

Ευχαριστούμε τους διοργανωτές του Bridal Expo που για ακόμα μια χρονιά μάς εμπιστεύθηκαν τη διαχείριση της στάθμευσης σε αυτήν την τόσο λαμπερή και επιτυχημένη έκθεση.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση της εταιρείας CQS.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση αντιπροσωπείας της CITROEN.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση της εταιρείας KOSMOCAR.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση της εταιρείας VICTUS.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της εταιρείας BMS UNITED.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της εταιρείας GDPR GREECE.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στα εγκαίνια του καταστήματος επίπλων Chesterfield.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της PIRELLI.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση της L’OREAL.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση της εταιρείας DHL.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking για άλλη μια φορά σε εκδήλωση της εταιρείας ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ που πραγματοποιήθηκε στο HELEXPO, αυτή τη φορά για τα παιδιά των εργαζομένων της εταιρείας.

Είναι τιμή μας που για άλλη μια φορά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωση του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωση της ΕΛΠΕ.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωση της Teleperformance.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της εταιρείας ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ που πραγματοποιήθηκε στο HELEXPO με χίλους καλεσμένους.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στο διήμερο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του συλλόγου “ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο” που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “Theoxenia Palace”.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της Pfizer.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της Microsoft.

Είναι τιμή μας που αναλάβαμε τις υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της Google.

Είναι τιμή μας που αναλάβαμε τις υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση της Goldair.

Το Ερευνητικό Κέντρο “Αθηνά”, στο πλαίσιο συντονισμού του Ευρωπαϊκού έργου OpenAIRE, της Υποδομής για την Ανοικτή Επιστήμη στην Ευρώπη, και του RDA Europe 4, της Ευρωπαϊκής συνιστώσας της πρωτοβουλίας για τα Ερευνητικά Δεδομένα (Research Data Alliance), διοργάνωσε διήμερο συμπόσιο με τίτλο: “Aνοικτή Επιστήμη στον ελληνικό ερευνητικό ιστό: ερευνητικές διαδικασίες, ερευνητικά δεδομένα, συνεργασίες”.

Είναι τιμή μας που αναλάβαμε τις υπηρεσίες valet parking σε αυτό το συμπόσιο.

Με ιδιαίτερη χαρά αναλάβαμε τις υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της Athina Prestige.

Με ιδιαίτερη χαρά αναλάβαμε τις υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση της SWAROVSKI.

Είναι τιμή μας που αναλάβαμε τις υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωση της Microsoft.

Με ιδιαίτερη χαρά αναλάβαμε τις υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωση της Inditex του ομίλου Zara.

Με ιδιαίτερη χαρά αναλάβαμε τις υπηρεσίες valet parking στο Fashion Show του Κολλεγίου Ψυχικού.

Με ιδιαίτερη χαρά αναλάβαμε τις υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της ΕΛΕΤΑΕΝ.

 

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ που για ακόμα μια φορά μας εμπιστεύθηκε τη διαχείριση της στάθμευσης σε εκδήλωσή της.

Με ιδιαίτερη χαρά αναλάβαμε τις υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της Entersoft στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”.

Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο GAZARTE για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει στην ανάθεση των υπηρεσιών διαχείρισης στάθμευσης και valet parking στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε αυτό.

Είναι τιμή μας που αναλάβαμε τις υπηρεσίες valet parking στην εκδήλωση για τα 25 χρόνια λειτουργίας της Oriflame.

Είναι τιμή μας που αναλάβαμε τις υπηρεσίες valet parking στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της εταιρείας Κανελλόπουλος Wood & Materials.

Είναι τιμή μας που αναλάβαμε τις υπηρεσίες valet parking στην εκδήλωση για τα 5 χρόνια λειτουργίας του Μyrtillo Cafe.

Είναι τιμή μας που αναλάβαμε τις υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης για άλλη μια φορά στη συναυλία των Trashformers στο Fuzz.

Η παράσταση “Ερωτευμένος Σαίξπηρ”, που έσπασε ταμεία στο Λονδίνο, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Αθήνα στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”.

Εμείς, με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στους θεατές της παράστασης.

Η έκθεση “Τhe Champion” είναι μία ολοκαίνουρια διαδραστική, επιστημονικά σχεδιασμένη έκθεση για τον αθλητισμό, η οποία προσφέρει μία συναρπαστική εμπειρία υψηλής τεχνολογίας για επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Η έκθεση “The Champion” πραγματοποιείται στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος” και με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στους επισκέπτες της.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση της GCMFA (Greek & Cypriot MiniFootball Association).

Είναι τιμή μας που προσφέραμε για άλλη μια φορά υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε εκδήλωση της Roche.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στα Social Media Awards 2018.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στους εκθέτες και στους επισκέπτες του Athens Bar Show που διοργανώθηκε για 9η χρονιά στην Τεχνόπολη.

171221_ABS_2018cs5

Ευχαριστούμε το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο (American-Hellenic Chamber of Commerce) που για άλλη μια φορά μας επέλεξε για να προσφέρουμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης σε συνέδριό του στο Μουσείο Μπενάκη.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε για άλλη μια φορά υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωση της Google.

Είναι τιμή μας που για ακόμα μια φορά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωση της Roche.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της MasterCard στο Ωδείο Αθηνών.

Είναι ιδαίτερη τιμή για εμάς που η εκπληκτική σχεδιάστρια μόδας Νάντια Ράπτη μάς επέλεξε για να προσφέρουμε υπηρεσίες valet parking σε πρόσφατη εκδήλωσή της.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση στο Μουσείο Γουλανδρή.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της ΜΕΛΙΣΣΑ – ΚΙΚΙΖΑΣ.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εκδήλωση της Elpedison.

Ευχαριστούμε τους διοργανωτές εκδηλώσεων στο TAE KWON DO που μας εμπιστεύονται τις υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης για τις χιλιάδες των επισκεπτών τους.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε γαμήλια δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στο ΚΠΙΣΝ (Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος).

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωση της Athina Prestige, εταιρείας που εκπροσωπεί την Audemars Piguet σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η εταιρεία Audemars Piguet είναι η παλαιότερη εταιρεία κατασκευής ρολογιών υψηλής ωρολογοποιίας που βρίσκεται ακόμα στα χέρα των ιδρυτικών οικογενειών της (Audemars and Piguet).

Από το 1875, η εταιρεία έχει γράψει μερικά από τα ομορφότερα κεφάλαια στην ιστορία της υψηλής ωρολογοποιίας, ανάμεσά τους και πάρα πολλές καινοτομίες.

Στην πόλη Vallee de Joux, δημιουργούνται αναρίθμητα αριστουργήματα σε συλλεκτικές εκδόσεις που ενσωματώνουν έναν αξιοσημείωτο βαθμό τελειότητας.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες διαχείρισης στάθμευσης στους πάνω από εκατό εκθέτες και στους χιλιάδες επισκέπτες του Athens Coffee Festival που διοργανώθηκε στην Τεχνόπολη.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στα εγκαίνια του νέου εργοστασίου της NESTLE στα Οινόφυτα.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking σε εταιρική εκδήλωση της ΔΕΔΔΗΕ.

Ευχαριστούμε τη Eurobank που μας εμπιστεύθηκε τις υπηρεσίες valet parking στα εγκαίνια του νέου καταστήματός της στην Εκάλη.

Είναι τιμή μας που προσφέραμε υπηρεσίες valet parking στη 2η Ημερίδα ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. που διοργανώθηκε στον Eλληνικό Κόσμο από την ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ Π.Ε. και την ΧΑΡΑΜΗ Α.Ε.