210 321 0026
info@parkmycar.gr
parkmycar > Valet Parking > Parking Management

Parking Management

Στην Park My Car είμαστε υπερήφανοι για τις πολλές συνεργασίες και εκδηλώσεις που έχουμε αναλάβει με επιτυχία τα χρόνια λειτουργίας μας.

Αποδεικνύουμε καθημερινά στους πελάτες και συνεργάτες μας πως έχουμε την εμπειρία και την ικανότητα να χειριστούμε με επαγγελματισμό όλα τα είδη εκδηλώσεων σε οποιοδήποτε χώρο.

Μπορούμε να παρέχουμε Υπηρεσίες Στάθμευσης σε εμπορικές εκθέσεις και ειδικές εκδηλώσεις, χωρίς κανένα περιορισμό.

Οι Αθλητικές εγκαταστάσεις και οι χώροι Ψυχαγωγίας απαιτούν μεγάλο βαθμό δυσκολίας στο θέμα της στάθμευσης, αφού σε ένα μικρό διάστημα χρόνου πρέπει να χειριστεί μεγάλο αριθμό οχημάτων και στην άφιξη αλλά και στην αναχώρηση των επισκεπτών. Όμως η εμπειρία της ομάδας μας, σε συνδυασμό με την άριστη εκπαίδευση και οργάνωση, μας επιτρέπει να διαχειριστούμε αυτό το έργο με επιτυχία, γρήγορα και αποτελεσματικά, χωρίς να παραβλέπουμε την σημασία της σωστής εξυπηρέτησης των επισκεπτών σας.

Parking-Management

Η σωστή Οργάνωση του χώρου σας θα κρίνει το αποτέλεσμα και αυτό το γνωρίζουμε πολύ καλά.

Είτε έχετε την ανάγκη μιας πλήρης ομάδας οδηγών για τη στάθμευση των οχημάτων των επισκεπτών σας ή απλά χρειάζεστε Ελεγκτές Κυκλοφορίας για να καθοδηγήσουν σωστά τους καλεσμένους σας πού να παρκάρουν, είμαστε εδώ για κάθε σας ανάγκη, να σας εξυπηρετήσουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Εργαζόμαστε με ευγένεια και οργάνωση, για να προσφέρουμε στους επισκέπτες σας μια ευχάριστη εμπειρία, ξεκούραστη και χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις έτσι ώστε με άνεση να απολαύσουν την επίσκεψή τους στον χώρο σας.